Natuurcamping

Kamperen in de natuur met veel ruimte en privacy, weg van de drukte? Kom dan naar onze natuurcamping. Verscholen in het polderlandschap hebben we in totaal elf kampeerplaatsen met vrij uitzicht over het mooie achterland van Walcheren.

Op mooie zomeravonden zie je bij zonsondergang de herten en de hazen over de velden lopen. En als je gaat wandelen over het landgoed kun je als je heel stil bent zelfs oog in oog met een hert komen te staan.

De kracht van stilte

Bij ons leef je even in het ritme van de natuur.

Zomer of winter. Binnen of buiten.

Je onthaast en ontspant.

Kom bij ons uitwaaien en nieuwe energie opdoen.

 

Boek nu

visie landgoed de eendracht

Jaarlijks verwelkomen wij terugkerende campinggasten, maar daarnaast ontvangen we ook veel nieuwe gasten. Die worden vaak getipt door vrienden of familie. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en door de kleinschaligheid en ons enthousiasme proberen we iedere dag opnieuw een gemoedelijke en gastvrije sfeer te bieden.

Je neemt je tent of caravan mee. Kom je met de camper dan overleggen we dat graag eerst van te voren omdat we een auto-vrije camping zijn.

Het mooie en brede zandstrand en de zee zijn vlak in de buurt. Wil je watersporten dan kan dat ook op het Veerse Meer. Of ga je liever een heerlijke boswandeling maken? Ook dat kan in het Veerse Bos.

landgoed de eendracht omgeving

Wakker worden in de natuur

Bij ons ervaar je het ultieme kampeergevoel. Geniet van buiten, de zon, de rust. Respect en liefde voor de omgeving staan hier altijd centraal. Dit betekent dat je caravan, vouwwagen of tent op een groot veld staat met weids uitzicht over het prachtige Walcherse landschap. Hierdoor geniet je optimaal van de natuur, word je iedere ochtend wakker door het gekwetter van de vogels en zie je de paarden langs het terrein naar hun wei lopen. Geef je gerust over aan het ritme van de natuur!

camping

Veel ruimte en vooral: geen drukte!

Tot rust komen, dat is wat je mag verwachten van onze natuurcamping. Wij zijn het tegenovergestelde van de massale campings met veel lawaai. Op ons kampeerterrein geniet je van het lekker buiten zitten, het lezen van een goed boek, het uitzicht of gewoon van het niks-doen. Omdat wij weinig plaatsen hebben, maar wel ruim van opzet, ervaar je een knusse en intieme sfeer. 

 

Boek nu

Landgoed de Eendracht

Op zoek naar een bijzondere beleving

Een natuurcamping staat vooral bekend om kleinschaligheid en hierop zijn alle voorzieningen afgestemd. De sanitaire faciliteiten zijn in uitstekende staat, waardoor je iedere ochtend of avond geniet van een warme en comfortabele douche. Geen gedoe met muntjes, gewoon bij de prijs inbegrepen! De afwas doe je bij de kraan, ook met warm en koud water.

Zwemparadijzen, animatieteams, speeltuinen, etc. kom je op onze camping niet tegen. En als je lekker wilt eten of van een drankje wilt genieten op het terras, ga je naar het gastvrije Vrouwenpolder.

Wil je barbecueën? Dat kan! Wanneer je niet op gas kookt, maar op houtskool, dan neem je een brandvrije onderplaat mee zodat de campeerplaats ook voor de volgende gast groen blijft.

camping

Auto's zijn niet toegestaan

Je leest het goed. Omdat rust en stilte centraal staan op onze groene camping zijn auto's, radio's en alles wat voor verstoringen zorgt niet toegestaan (campers alleen na overleg). Hierdoor blijft de natuur in zijn oorspronkelijke staat en worden de bewoners van het landgoed (paarden, herten, konijnen, wildvogels) niet gestoord. En ook je buren op de camping blijven zo van hun rust genieten. Uiteraard mag je met je voertuig wel het terrein op om je kampeerplaats op- en af te bouwen. Maar tijdens je verblijf zijn er speciale parkeerplaatsen buiten het kampeerterrein waar je je auto neer kan zetten.

Onze camping is enkel voor volwassenen, ofwel een 'adults only' camping. 

Boek nu

sanitairgebouw

Het sanitair

Voor kampeerders is een schoon, goed onderhouden sanitairgebouw ontzettend belangrijk. Hier zijn wij dan ook erg kritisch op. Het is mooi om te zien dat wanneer wij zorgen dat het sanitair grondig schoon is, gasten zelf vaak ook alles weer netjes achterlaten na gebruik.

Group 3
Autovrij
travel
16 ampère stroomaansluiting
Group 4
200 m2 per plaats
camping
FB92EFA8-D313-4A77-8C71-BEDDD30C9BEE.jpeg
camping
DBB86701-8DE4-4E44-80B1-D2A8C42579C9.jpeg
camping
C9C46173-350A-493E-8FC8-C38DA1FF065D.jpeg
camping
FB92EFA8-D313-4A77-8C71-BEDDD30C9BEE.jpeg
camping
DBB86701-8DE4-4E44-80B1-D2A8C42579C9.jpeg
camping
C9C46173-350A-493E-8FC8-C38DA1FF065D.jpeg

Inhoud kampeerplaats

De 11 kampeerplaatsen zijn allemaal ruim 200m2 en standaard voorzien van o.a. 16 Ampère stroom, eigen water aan- en afvoer en Wifi. De rijgedeelten zijn voorzien van zogenaamde doorgroeitegels zodat caravans op een stevige ondergrond staan. De plaatsen zijn schuin tegen over elkaar met veel groen ertussen. Dit betekent dat je niet gelijk op een andere kampeerplek kijkt en daardoor elke plaats voldoende eigen privacy heeft. 

Faciliteiten

  • Kampeerplaats van 200m2
  • Eigen water aan- en afvoer
  • Sanitairgebouw met gratis warm en koud water
  • Stroomvoorziening (16 Ampère stroom)
  • Gratis Wifi 
  • Adults-Only

De kracht van stilte

Bij ons leef je even in het ritme van de natuur.

Zomer of winter. Binnen of buiten.

Je onthaast en ontspant.

Kom bij ons uitwaaien en nieuwe energie opdoen.
 

Boek nu

Paardenhotel

Paarden

Als paardenliefhebber wil je het allerbeste voor je paard en dat is precies ons uitgangspunt. Bij Landgoed de Eendracht is het vakantie voor ruiter en paard. Luxe stallingen, ruimte en de beste zorg!

bosvilla bij landgoed de eendracht

Bosvilla's

Kom genieten van de natuur en privacy in één van onze luxe bosvilla's met uitzicht over de weilanden met paarden.