Vakantiestalling

Wordt dit jouw uitzicht?

Onze vakantiegasten zijn bij ons van harte welkom. Je kunt in onze bosvilla's logeren of op onze natuurcamping staan, terwijl je paard heerlijk op stal of in de prive-wei bij je huis staat.

Of je verblijft in de buurt en stalt alleen je paard(en) en maakt gebruik van onze hoogwaardige faciliteiten. 

horse beach

Vakantie met je paard

Elke dag bij je paard zijn tijdens je vakantie, genieten van fijne buitenritten en zeker weten dat je paard het allerbeste krijgt? Zonder dat je het comfort van thuis mist? Maak dan gebruik van ons vakantiestalling. Met o.a. een binnenbak met Agterberg bodem, twee buitenbakken, biologisch kruidenhooi en meer dan 8 hectare aan weiland is je paard verzekerd van een uitstekende plek.

Geniet van alle routes in de omgeving!

Boek nu

Goed om te weten

 Je bent bij ons met je paard van harte welkom vanaf 14.00 uur. Vroeger kan, maar alleen na overleg.

 Als je je paard in de wei zet, zonder stal, houd er dan rekening mee dat onze weilanden onbeschermd zijn. Bij warm weer of regen is er geen plek om te schuilen.

 Als we zien dat je paard heel onrustig is in de wei dan kunnen we je verplicht een stal toewijzen tegen meerkosten.

 Wij leven de regels rondom de gezondheid van onze paarden strikt na. Zij krijgen gelijktijdig de inentingen die nodig zijn. Kom je bij ons op vakantie met je paard dan heeft je paard voordat het aan de reis begint voldoende influenza bescherming om besmettelijke ziektes te voorkomen. Houd er rekening mee dat wij je er naar kunnen vragen en dat je je paardenpaspoort bij je hebt.

 

Verblijf

 Keuze uit basisbox 3x3 m of luxe buitenbox 4x4 m

 Standaardbodembedekking is stro

 In overleg is houtzaagsel mogelijk tegen meerprijs

 Eigen wei gedurende hele verblijf, inbegrepen

 Zadelkast

 Standaard premium kwaliteit biokruidenhooi uit Duitsland

Boek nu

vakantie paard

Gezondheid

Gaat je paard mee op vakantie en heb je een vakantiestalling geboekt op Landgoed de Eendracht? Dan is het handig om onderstaande punten even door te lezen voordat je vertrekt. 

 Zorg voor een gezondheidsverklaring (dit is enkel verplicht voor Duitse gasten).

 Het registratienummer van Landgoed de Eendracht is: NL00094760 

 Neem je eigen krachtvoer mee en zorg er dan voor dat je iets meeneemt om het krachtvoer in te kunnen bewaren. Dit i.v.m. ongedierte!

 Zorg dat je paard de volgende inentingen heeft: Influenza (inenting mag niet ouder zijn dan 12 maanden)

eigen weide in achtertuin

Verblijf zelf ook bij ons op het Landgoed

Wil je samen met je paard bij ons verblijven? Dat kan! Vier prachtige vrijstaande bosvilla’s. Allen op een unieke plek aan de rand van het eigen bos op Landgoed De Eendracht. Geniet van rust en ruimte.

Boek nu

 

reithalle

Faciliteiten

We hebben een buitenrijbak met verlichting van 45 x 25 meter, een grote buitenpiste van 100 x 60 meter en een binnenrijbak van 40 x 20 meter.

Deze binnenbak heeft een Agterberg bodem van hoogwaardige (sport)kwaliteit. Onze beregeningsinstallatie zorgt er voor dat deze in optimale conditie blijft. Door al deze faciliteiten kun je bij ons het hele jaar door rijden. Rij je liever in de natuur, dan biedt de omgeving veel mogelijkheden: bos, strand, rustige wegen.

Wij hebben vaste openingstijden in de zomer en winter. Wij bieden zes dagen per week service.

 

Neem om te boeken contact met ons op.

paardenstalling

Welzijn

We houden dagelijks het welzijn van de paarden in de gaten. Onze bedrijfsvoering is volledig hierop afgestemd. We passen aan waar nodig, grijpen in waar dit (medisch) nodig is en onze klanten mogen ons hierin volledig vertrouwen.

paarden welzijn

Inchecken

Na een (lange) reis aangekomen met je paard op Landgoed de Eendracht? Dan is het handig om de volgende punten alvast door te lezen: 

 Laat ons weten hoelaat je precies aankomt. Dit kan prima op de ochtend zelf, vaak heb je dan een exact tijdstip. 

 Graag bij aankomst eerst melden bij een van onze medewerkers 

 Na inchecken zullen we de temperatuur meten van je paard (kwaliteitsstandaard). Dit is alleen als je geen gezondheidsverklaring bij je hebt.

 Vervolgens kun je je paard naar de stal of wei brengen.

Transport 'Care for Me'

Wij doen ons uiterste best om jou en je paard een zo goed mogelijke service te bieden. Dat begint al bij het transport. Niet iedereen beschikt namelijk over een eigen trailer of ziet het zitten om een lang stuk te rijden. Om die reden werken wij samen met het Duitse paardentransportbedrijf ‘Care For Me’.

 

Het paardentransportbedrijf ‘Care For Me’ is gespecialiseerd in individueel, paardenvriendelijk vervoer. Zij doen er alles aan om te zorgen dat jouw paard veilig bij ons aankomt. Alle medewerkers van ‘Care For Me’ hebben jarenlange ervaring in de omgang met paarden en zijn in het bezit van een certificaat voor het vervoeren van paarden. 

paarden landgoed de eendracht

Paardenpaden Vrouwenpolder

Landgoed de Eendracht is aangesloten bij Paardenpaden Vrouwenpolder (ruiterroutenetwerk strand en bos). Ons landgoed ligt middenin het ruiterroutenetwerk en is daarmee het ideale startpunt voor een heerlijke buitenrit met je paard. Alle ruiterroutes zijn goed ontwikkeld en afwisselend. 

bosvilla bij landgoed de eendracht

Bosvilla's

Kom genieten van de natuur en privacy in één van onze luxe bosvilla's met uitzicht over de weilanden met paarden. 

 

Camping Landgoed De Eendracht

Natuurcamping

Rust, ruimte en veel privacy. Dit is waar onze natuurcamping voor staat. Bij ons zijn animatieteams, stacaravans of kantines ver te zoeken. Je staat midden in de natuur met alle comfort die je nodig hebt. 

Transport

Niet iedereen beschikt over een paardentrailer of ziet het zitten om hier een lang stuk mee te rijden. Daarom werken wij samen met een paardentransport bedrijf die ervoor zorgt dat je paard veilig bij ons op locatie aankomt. 

Ga naar transport

Heb je vragen?

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de mail, telefoon of het contactformulier.

Neem contact op