Omgeving

Vrouwenpolder is een echt vakantiedorp. Het dorp ligt pal aan de kust met brede zandstranden. Aan de westzijde van het dorp ligt een robuust duingebied, waarin het natuurgebied De Mantelingen ligt. Dit duingebied loopt door tot aan Domburg.

Pal ten oosten van Vrouwenpolder liggen het Veerse Meer, de Veerse Dam en het Veerse Bos. Prachtig om al wandelend, op de fiets of te paard te verkennen.

In de buurt ligt de beroemde Oosterscheldekering met de attractie Waterpark Neeltje Jans. Op Walcheren liggen ook bekende dorpen als de badplaats Domburg en het vestingstadje Veere. Verder liggen ook de monumentenstad Middelburg en de maritieme stad Vlissingen binnen handbereik.

Door de A58 en de N57 is Vrouwenpolder uitstekend met de auto bereikbaar.

wandelpaden in omgeving van de eendracht

Wandelpaden

Met onze eigen wandelpaden is het landgoed het perfecte startpunt van je wandeling. Zin in een langere wandeling of in een ander gebied? Bekijk dan de verschillende wandelroutes in Walcheren. 

bos

Veerse Bos

Een heerlijk wandel- en ruitergebied. Tijdens je route kom je langs kreekjes, water, rietland en natuurlijk door het bos. 

vrouwenpolder

Vrouwenpolder

Een gezellig dorp gelegen tussen de Noordzee en het Veerse meer. Ontdek de leuke terrassen en winkels van Vrouwenpolder.

paarden landgoed de eendracht

Paardenpaden Vrouwenpolder

Landgoed de Eendracht is aangesloten bij Paardenpaden Vrouwenpolder (ruiterroutenetwerk strand en bos). Ons landgoed ligt middenin het ruiterroutenetwerk en is daarmee het ideale startpunt voor een heerlijke buitenrit met je paard. Alle ruiterroutes zijn goed ontwikkeld en afwisselend. 

fietsen landgoed de eendracht

Fietsroutenetwerk

Walcheren kent enorm veel verschillende fietsroutes en is dan ook perfect te verkennen op de fiets.

oranjezon walcheren natuurgebied

Natuurgebied Oranjezon

Water, bos, reeën, herten en duizenden vogels, je kunt ze allemaal tegenkomen tijdens een wandeling in natuurgebied de Oranjezon. 

markt

Activiteiten

In Zeeland worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zoals leuke weekmarkten, food- en muziekfestivals, rondleidingen en de folkloristische traditie ringrijden. 

landgoed de eendracht omgeving

Heb je vragen?

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de mail, telefoon of het contactformulier.

Neem contact op